Avís legal

 

Protecció de dades

 

L’Agència de Residus de Catalunya, Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya garanteix la confidencialitat de les dades personals que es faciliten a través de les pàgines d’aquest web en el termes establerts en el Reglament (UE) 2016/679 del Parlament i del Consell, de 27 d’abril de 2016, relatiu a la protecció de les persones físiques pel que fa al tractament de dades personals i a la lliure circulació d’aquestes dades i pel qual es deroga la Directiva 95/46/CE (Reglament general de protecció de dades) (DOUE 4.5.2016).

 

Les dades que es requereixin seran les estrictament necessàries, adequades i pertinents per a la finalitat per a la qual es recullin i seran sotmeses a un tractament automatitzat.

 

L’Agència de Residus de Catalunya informa que les vostres dades seran incloses en un fitxer registrat a nom de la campanya SOM GENT DE PROFIT, amb la finalitat de poder-vos comunicar de qualsevol aspecte en referència a la vostra sol·licitud.

 

Podeu exercir el dret d’accés, rectificació, oposició i cancel·lació de les vostres dades, adreçant-vos per escrit a l’apartat “Contacte” ( http://residus.gencat.cat/ca/contacte/ ) del web de l’Agència de Residus de Catalunya.

Política de galetes

 

El web somgentdeprofit.cat utilitza les galetes següents: categories de galetes i finalitat.

 

Navegar per aquest web amb les galetes activades al navegador comporta de manera imprescindible l’acceptació de l’ús d’aquestes conforme la política present. Si no accepteu l’ús de les galetes, podeu bloquejar-les al navegador.

 

Què són les galetes

 

Les galetes són fitxers que es descarreguen al vostre dispositiu en accedir a determinades pàgines web i permeten a la pàgina web, entre d’altres coses, emmagatzemar i recuperar informació sobre els hàbits de navegació d’una persona usuària o del seu equip i, depenent de la informació que continguin i de la forma que què utilitzi el seu equip, poden utilitzar-se per reconèixer l’usuari.

 

Com funcionen i per a què serveixen

 

  • Formen part de la majoria de webs. Quan s’accedeix a un web que utilitza galetes, el web fa que el navegador creï al vostre equip (ordinador, tauleta, telèfon, etc.) petits fitxers amb informació necessària per al funcionament del web. Aquests fitxers (que són les galetes pròpiament dites) formen part de la tecnologia necessària per al correcte funcionament del lloc web i no són inherentment perjudicials.
  • L’historial de navegació i les galetes s’emmagatzemen al vostre equip. Les galetes, de forma similar a l’historial de navegació o a la memòria caché del navegador, són un rastre de la vostra activitat a Internet. Això pot ser important si altres persones poden accedir al vostre equip. En el cas que estigueu utilitzant un equip compartit, es recomana que en acabar esborreu la informació sobre el vostre historial de navegació, caché i galetes. Si no sabeu com fer-ho, consulteu l’apartat d’ajuda del navegador.
  • Podeu desactivar les galetes, però alguns webs no funcionaran correctament. Si us preocupa la vostra privacitat, podeu desactivar completament l’ús de les galetes a l’apartat de configuració del vostre navegador. En fer-ho, és possible que algunes parts del web no funcionin correctament.

 

Quines galetes recull el web de Som Gent de Profit

 

Tipus de galeta Galeta Durada Ús Política
Analítica _ga 2 anys

Serveix per comptar quantes persones visiten el web rastrejant si l’han visitat abans.

Política de Google Analytics
Analítica _gid 24 hores

Serveix per comptar quantes persones visiten el web rastrejant si l’han visitat abans.

Política de Google Analytics
Analítica _gat_ 1 minut S’utilitza per limitar el percentatge de sol·licituds. Política de Google Analytics
Analítica _nmstat 1.000 dies Serveix per identificar usuaris anònimament. Política de Siteimprove
Gestor de contingut JSESSIONID Durada de la sessió web Galeta tècnica utilitzada per servidors d’aplicacions Java com Tomcat, per mantenir i identificar la sessió de l’usuari.

 

 

NOTA: la informació és oferta a data 16 de maig de 2018 i informem que amb el pas del temps pot no resultar exhaustiva, malgrat que la present política de galetes és revisada periòdicament.

Com restringir, bloquejar i eliminar les galetes

 

Podeu restringir, bloquejar i eliminar les galetes instal·lades al vostre equip mitjançant la configuració de les opcions del navegador instal·lat al vostre ordinador:

 

 

Recordeu que en cas de bloquejar les galetes és possible que determinats serveis o funcionalitats del web no funcionin correctament.